Je SHAYLA-account verwijderen

SHAYLA wordt beheerd door Ma Styla LLC. Je kunt je account en de bijbehorende gegevens op elk moment verwijderen, op een van de twee manieren hieronder.

Verwijderen in de app

  1. Open SHAYLA en log in.

  2. Ga naar Instellingen → Account → Account verwijderen.

  3. Bevestig wanneer daarom wordt gevraagd. Je sessies worden direct beëindigd.

App verwijderd, of kun je niet inloggen?

Mail naar delete-account@shayla.app vanaf het e-mailadres van je SHAYLA-account en vraag ons het account te verwijderen. We antwoorden op dat adres om het verzoek te bevestigen voordat we het uitvoeren, zodat alleen jij toestemming kunt geven voor de verwijdering.

Specifieke gegevens verwijderen zonder je account op te heffen

Je hoeft niet je hele account te verwijderen om losse gegevens te wissen:

  • Geüploade foto's en gegenereerde afbeeldingen: open de afbeelding in SHAYLA en kies Verwijderen. Verwijderen is definitief.
  • Collecties: open de collectie en kies Collectie verwijderen. Daarmee worden de collectie en alle afbeeldingen erin definitief verwijderd.
  • Profielfoto: verwijder of vervang die op elk moment via je profiel.
  • Al het andere: mail naar privacy@shayla.app vanaf het e-mailadres van je SHAYLA-account en laat ons weten welke gegevens je verwijderd wilt hebben. We reageren binnen 30 dagen.

Wat wordt verwijderd, wat blijft, en wanneer

  • Verwijderd: je profiel, geüploade foto's, gegenereerde outfits en inloggegevens. Alle actieve sessies worden direct beëindigd.
  • Herstelperiode van 30 dagen: de verwijdering is 30 dagen lang terug te draaien — log binnen die periode opnieuw in om haar te annuleren. Na 30 dagen worden je afbeeldingen definitief van onze servers verwijderd.
  • Bewaard, niet herleidbaar tot jou: gegevens over aankopen en credittransacties worden losgekoppeld van je identiteit en alleen bewaard om aan fiscale en boekhoudkundige verplichtingen te voldoen. Ze zijn niet langer aan jou gekoppeld.

Hetzelfde beleid geldt voor alle gebruikers, ongeacht je toestel of hoe je je hebt geregistreerd. Alle details staan in ons Privacybeleid.